Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Ablaktisztító szórófejes 500 ml Cleanne
Ablaktisztító szórófejes 500 ml Cleanne
1 172 Ft

Ablaktisztító szórófejes 500 ml Cleanne

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
1 172 Ft
Részletek

Új kilátás a világra!



Neked is van minimum egy olyan családtagod, aki maszatol és méregeti a foltokat az üvegen? Nekünk is volt... Ráadásul az aprónépek alaposan feladják a leckét. Sütis tenyérlenyomat, trutyis labda a teraszajtón és ott a legjobb barát is tükörországból, akihez szuper hozzábújni egy kiadós hiszti után. A megoldás egy jó ablaktisztító!



A foltok ugyan idővel újra képződnek, de a véget nem érő takarítás már a múlté, mert Cleanne Cseppmentes Ablaktisztító használatával az ablakpucolás nem fáradtság többé! Remek termékünkkel az ablaktisztítás használata után nincs alkoholos illat, csak frissesség és tisztaság – na meg a szemközti ház látképe, ami addig épült oda, amíg még nem volt az egyik kedvenc házimunkád az ablaktisztítónkkal az ablakpucolás.



A Cleanne Cseppmentes ablaktisztító nem tartalmaz alkoholt, mégis könnyedén távolítja el a makacsabb szennyeződéseket is. Vásárlóink visszajelzése alapján az ablakfelületek lassabban koszolódnak a Cleanne használata után.



Felhasználás: AZ ABLAKTISZTÍTÓ HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ. Nem szükséges az ablakot takarítás előtt bevizezni, egyszerűen csak fújd rá és töröld szárazra. Élvezd, hogy mennyire gyors és erőkifejtés nélküli ez az ABLAKTISZTÍTÓ, ami ráadásul még csíkmentesen is szárad!



Űrtartalom: 500 ml



Kiadósság: 800x fújás



Összetevők: CLEANNE koncentrátum eredetvédett receptúra alapján, <1% anionios felületaktív anyag, víz.



A CLP-rendelet értelmében nem minősül veszélyes keveréknek, tesztek alapján az alapkoncentrátum élővízbe, csatornába, természetbe kerülve környezetbarát módon viselkedik..



Szavatosság: minőségét 24 hónapig megőrzi.



12 flakon / karton



Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!



Katalóguskód: 43788


Adatok
EAN szám
5999887764011
Cikkszám
43788
Tömeg
500 g/flakon
Hasonló termékek