Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Felmosó készlet szett többféle színben Bonus SoftMop Extra Szett_B330
Felmosó készlet szett többféle színben Bonus SoftMop Extra Szett_B330
1 867 Ft

Felmosó készlet szett többféle színben Bonus SoftMop Extra Szett_B330

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
1 867 Ft
Részletek

SOFTMOP EXTRA SZETT



Egy szett, amely a HoReCa szegmens padlótisztítási igényeire lett kitalálva.



Ez a kollekció mindent tartalmaz, mely a legmagasabb minőségű professzionális takarításhoz elengedhetetlen. A BONUSPRO SoftMOP Extra felmosófej 34 cm-es mérete, hosszú szálai és széles, 11 cm-es kupakja biztosítja a nagyobb felületek hatékony tisztítását. A 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült szálakat 80% viszkóz és 20% poliészter alkotja, mely garantálja a rendkívül hatékony nedvszívóképességet. Ideális a nagyobb, vagy akár érdesebb felületek tisztán tartására. Tökéletesen illeszkedik hozzá a fehér színű műanyag bevonattal ellátott 120 cm-es BONUS alumínium felmosónyél, mely tartós és strapabíró anyaga miatt hosszú távon megállja a helyét.



A szettet a BONUS 11l-es felmosóvödör teszi teljessé. Nagy falvastagsága a tartósságot, kiegyensúlyozott tömegközpontja pedig a stabilitást garantálja. Annak érdekében, hogy a vizet minél hatékonyabban ki tudjuk csavarni a felmosófejből, a spirálos csavarókosarat megnövelt áteresztő résekkel és csavarodást-gátló bordákkal láttuk el.



A szettet úgy állítottuk össze, hogy a HACCP szabályrendszereknek megfelelő színkódok szerint megkülönböztethetőek legyenek. Minden vödörhöz hozzá színben passzoló nyél és felmosófej tartozik. A piros, zöld, sárga és kék színű változatok lehetővé teszik a helyiség és funkció szerinti elkülönítést a higiénikus takarítás érdekében. A szett minden színváltozatát egyben megvásárolva rendkívül gazdaságos is az ipari felhasználók számára.




  • 11L ovális vödör - változó színekben

  • csavaró kosár

  • 120 cm felmosó nyél

  • 145g SoftMOP EXTRA felmosófej



Katalóguskód: 45938


Adatok
EAN szám
5997844301330
Gyártói Cikkszám
B330
Cikkszám
45938
Tömeg
2 kg/garn.
Hasonló termékek