Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Mosogató szivacs formázott 10g Bonus 3db/csom
Mosogató szivacs formázott 10g Bonus 3db/csom
178 Ft

Mosogató szivacs formázott 10g Bonus 3db/csom

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
178 Ft
Részletek

Klasszikus mosogatószivacs, mely minden konyhai problémánkra megoldást jelent.



A konyha csak akkor csodaszép, ha makulátlanul tiszta, ám a takarításra szánt idő és fáradtság mit sem ér a megfelelő mosogatószivacs nélkül. Odakozmált ételmaradékok, esetleg egy jól sikerült grillezés után eltakarításra váró grillrács? A lehangoló konyhai látképet villámgyorsan feljavítatjuk a BONUS formázott mosogatószivacs segítségével.



Hogyan? A magyarázat a részletekben rejlik: a 95x71x45 mm-es méretének köszönhetően a legtöbb felületre ideális, az oldalain elhelyezett vájatoknak köszönhetően pedig kényelmes fogást biztosít. A komfort mellett a hatékonyságra fektettük a legnagyobb hangsúlyt: a ragyogó tisztaságot a 8 mm vastagságú és 550 g/m2 alaptömegű szürke karcmentes dörzsiréteg és 22 kg/m3 sűrűségű szivacshab réteg garantálja.



A komfort és a praktikum mellett arra is gondoltunk, hogy a szivacs ne foglaljon sok helyet a lakásban. A 3 darabos kiszerelésnek köszönhetően nem kell azzal bajlódnunk, hogy a nagy méretű szivacscsomag számára megfelelő tárolóhelyet találjunk. Praktikus, kis kiszerelésének köszönhetően a kisebb lakásokban is megoldott a tárolása.



Szivacsrétege 30%-ban természetes anyagból készült, míg dörzsi rétege 100%-ban újrahasznosított anyagból, így a környezetet is kíméli. Büszkék vagyunk rá, hogy ez a klasszikus mosogatószivacs 100 %-ban magyar gyártású termék.



 



3 db / csomag



Katalóguskód: 41364



 


Adatok
EAN szám
5997844301019
Gyártói Cikkszám
B019
Cikkszám
41364
Tömeg
32 g/csg
Hasonló termékek