Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

WC vízkőoldó 750 ml Lime, DOMESTOS Zéró
WC vízkőoldó 750 ml Lime, DOMESTOS Zéró
951 Ft

WC vízkőoldó 750 ml Lime, DOMESTOS Zéró

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
951 Ft
Részletek
WC vízkőoldó gél.
Termék jellemzők:
Vízkőoldó hatás
Eltávolítja a szennyeződéseket
A víz alatt is megtapad
Pusztítja a kórokozókat
Lime illattal
Higiénikus tisztaság
Termék bemutatás:
A Domestos Zéró WC vízkőoldó sűrű állagának köszönhetően hosszú ideig megtapad a WC falán, akár a víz alatti részeken és a függőleges felületeken is. Savas formulájának köszönhetően segít eltávolítani a WC csészéből a makacs vízkövet, ezáltal a benne megbúvó kórokozókat is, így nem csak szebbé, hanem higiénikusabbá is teszi a WC-t!
Használati utasítás: Csavarja le a kupakot, fecskendezze a gélt a perem alá. Az optimális eredményért alkalmazza a hígítatlan terméket a wc-csésze teljes belső felületén. Hagyja hatni 30 percig, majd kefével távolítsa el a maradék koszt, ha szükséges. Ismételje meg a folyamatot a makacs szennyeződések eltávolításáért. Hatékony a baktériumok és a gombák ellen. Kizárólag WC-ben használja. Fénytől védve, száraz, hűvös helyen, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.
12 db/#
WC vízkőoldó 750 ml Domestos Zéró Lime termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra!
Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 41763
Adatok
EAN szám
8717644169490
Gyártói Cikkszám
3268
Cikkszám
41763
Tömeg
864 g/db
Hasonló termékek